Brick 20 Online Advertising Banner without Text

Brick Award 2020

Grundet coronavirus er Brick Award udskudt fra 4.-5. juni 2020 til efteråret. Præcis hvornår og hvordan prisuddelingen kommer til at forløbe er endnu ikke klarlagt, men siden her holdes løbende opdateret.

Deadline for indsendelse af projekter til Brick Award 2020 er overskredet.

Arkitekter, internationale arkitektkritikere og journalister har leveret input til de mange projekter.

Et uafhængigt præ-jurypanel bestående af arkitektkritikere og journalister havde den udfordrende opgave at reducere antallet af indstillede projekter til i alt 50 nominerede projekter opdelt i de fem kategorier. 

De 50 nominerede projekter vil blive afsløret på bl.a. Facebook og LinkedIn fra november 2019 og fremefter. Se de 50 nominerede til Brick Award 2020.

Vinderne vil blive meddelt ved Brick Award. 

Keramiske produkter skal spille en afgørende rolle i de tilmeldte projekter, lige fra teglblokke til facademursten, teglfliser og teglbeklædning. Brugen af Wienerberger-produkter er ikke et nødvendigt krav for at deltage. Særlig opmærksomhed vil blive givet til, hvordan projektet kombinerer funktionalitet, bæredygtighed og energieffektivitet. For at sikre aktualitet er et yderligere kriterie, at projektet skal være færdigbygget i 2016 eller senere.  

Prisen består af følgende fem kategorier:

  • Føle sig hjemme
  • Bo sammen
  • Arbejde sammen
  • Dele offentlige rum
  • Bygge ”ud af boksen”

Den sidste kategori er rettet mod innovative koncepter og måder at bruge mursten på som fx konstruktionsteknologier eller speciallavede mursten og ny ornamentering i projektet.

Læs mere om Brick Award 2020.