Brick 20 Online Advertising Banner without Text

Brick Award 2020

Deadline for indsendelse af projekter til Brick Award 2020 er overskredet.

Arkitekter, internationale arkitektkritikere og journalister har allerede leveret mange projekter. De 50 nominerede projekter vil blive afsløret på denne hjemmeside, samt Facebook, Pinterest og Twitter fra november 2019 og fremefter. Vinderne vil blive meddelt ved Brick Award eventet i slutningen af ​​maj 2020.

Keramiske produkter skal spille en afgørende rolle i de tilmeldte projekter, lige fra teglblokke til facademursten, teglfliser og teglbeklædning. Brugen af Wienerberger-produkter er ikke et nødvendigt krav for at deltage. Særlig opmærksomhed vil blive givet til, hvordan projektet kombinerer funktionalitet, bæredygtighed og energieffektivitet. For at sikre aktualitet er et yderligere kriterie, at projektet skal være færdigbygget i 2016 eller senere.  

Prisen består af følgende fem kategorier:

  • Føle sig hjemme
  • Bo sammen
  • Arbejde sammen
  • Dele offentlige rum
  • Bygge ”ud af boksen”

Den sidste kategori er rettet mod innovative koncepter og måder at bruge mursten på som fx konstruktionsteknologier eller speciallavede mursten og ny ornamentering i projektet.

Mellem januar og april 2017 blev 576 projekter over hele verden sendt til Wienerberger Brick Award 2018. Et uafhængigt præ-jurypanel bestående af arkitektkritikere og journalister havde den udfordrende opgave at reducere dette tal til i alt 50 projekter opdelt i de fem kategorier. Se alle nominerede til Brick Award 2018.