Om Wienerberger

Wienerberger A/S er et 100% ejet datterselskab i den verdensomspændende teglkoncern Wienerberger AG og er moderselskab for Wienerberger i Norge og Sverige.

Wienerberger A/S er en produktions- og handelsvirksomhed med hovedkontor i Helsinge. Derudover vi også salgskontor og produktion på Petersminde Teglværk i Stenstrup.

Wienerberger er verdens største producent af mursten og nr. 1 på det europæiske marked inden for tegltagsten. Vi producerer på 203 fabrikker fordelt på 30 lande. Vi er næsten 15.000 medarbejdere på verdensplan.

Sortimentet består af mursten, tegltagsten, beklædningstegl, belægningsklinker og Porotherm blokke, og det er et af Danmarks bredeste inden for teglprodukter.

Vores mursten produceres i Danmark på Pedershvile Teglværk ved Helsinge og Petersminde Teglværk ved Stenstrup på Fyn. Teglværkerne er kendte for god og vedvarende kvalitet - baseret på et fint råstof og stor kompetence.

Det omfattende program af beklædningstegl, tegltagsten og belægningsklinker kommer fra søsterselskaber rundt om i Europa. Enkelte eksklusive mursten kommer også fra vores europæiske teglværker.
 

Bæredygtig produktion

Vi opfatter bæredygtighed som en integreret del af vores virksomhed, og en vigtig faktor for Wienerbergers succes - hvor bæredygtighed er solidt forankret i vores virksomhedsstrategi:

  • Miljøbeskyttelse i produktionen
  • Bæredygtige produkter
  • Motiverede medarbejdere
  • Social ansvarlighed
Phone horn

Vi er klar ved telefonen....